Re-integratie 

Weer lekker in je vel 

Weten wat je (anders) wilt

En dat ook gaan doen!

 

Wanneer je te maken hebt (gehad) met ziekte, thuis zit met een burnout of te horen hebt gekregen dat je op zoek moet naar een nieuwe baan, dan komt er een hoop op je af. Je hebt het gevoel geen houvast meer te hebben, je hebt weinig energie, zit vol emoties over wat er gebeurd is en over hoe nu verder……….

 

Wat jouw huidige situatie je kan brengen

Je kunt op 2 manieren naar je situatie kijken: vanuit hopeloosheid, help, wat moet ik nu; of als een kans om het anders te gaan doen.

Welke voelt voor jou het best?

Vaak is zo’n situatie als waar je nu in zit, DE uitnodiging om iets te veranderen in je leven. De manier waarop je leefde werkt niet (meer) voor jou, omdat je in een burnout terecht kwam of doordat je baan niet meer bestaat. Je situatie is anders geworden en het enige dat jij kan doen is mee veranderen. Maar dan is het wel belangrijk om het volgende te weten:

 

Wie ben ik eigenlijk

Wat vind ik van mijn leven tot nu toe

Wat wil ik (anders)

 

Dat is je basis en je nieuwe startpunt. Wanneer je dit helder hebt, kun je de juiste keuzes gaan maken, die passen bij jou. 

Daarvoor is het belangrijk dat je weer lekker in je vel komt te zitten, zodat je met volle energie aan de slag kunt.  

 

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik help je met weer lekker in je vel te komen, op het gebied van je voeding en leefstijl – door letterlijk fysiek goed voor jezelf te zorgen. En daarnaast met hoe jij in het leven staat, wat je hierin wilt veranderen en dat ook gaan doen. Hierbij kijken we naar het aanvoelen en aangeven van je grenzen, hoe je met stress omgaat, met het voelen (en uiten) van emoties en de balans tussen privé/werk en gezin.  Deze hebben namelijk een enorme invloed op hoe jij je in je leven voelt en hoe je functioneert.

Kortom: een boost voor lichaam en geest

Ik maak veel gebruik van mindfulness, dat je helpt op een andere manier naar je leven te kijken en om met stress om te gaan. Via oefeningen in de natuur (als het mogelijk is) en oefeningen die je ook gemakkelijk thuis kunt doen en die laagdrempelig zijn. 

 

De natuur als gesprekslocatie

De gesprekken vinden, indien mogelijk, zo veel mogelijk in de natuur plaats. De natuur zelf helpt namelijk al bij je proces. Deze setting zorgt ervoor dat je gemakkelijker kunt voelen en het helpt je om de drukte van de dag van je af te laten glijden. Bosbaden: je dompelt je onder in de rustige energie die er hangt, waarbij niets hoeft en alles mag.

Ervaringsdeskundige 

Als ervaringsdeskundige weet ik wat het is om een burnout te hebben en om niet te weten hoe je nu verder wilt of kunt. Ik was compleet uitgeput en moest volledig op de rem. Het heeft me bewust gemaakt van dat ik steeds over m’n grenzen ging en dat ik niet goed genoeg voor m’n gezondheid zorgde. Ik volgde het tempo van mensen om me heen, terwijl dat van mij anders was en ik was volledig gericht op de ander. Het heeft me geholpen m’n leven in te richten op de manier die bij mij past. Ik ben anders in het leven gaan staan, veel meer naar m’n gevoel gaan luisteren en heb op werkgebied een ommezwaai gemaakt.  

 

Waarom ik jou kan helpen

Omdat ik zelf ook in een burnout situatie heb gezeten kan ik me extra goed inleven in wat jij doormaakt, en door mijn achtergrond als o.a. diëtist en natuurcoach kan ik jou via verschillende ingangen weer terug in het zadel  helpen.

 

Tarieven

Ik bied begeleidingstrajecten van een aantal sessies. Hoeveel dit er zijn is afhankelijk van je wens en bespreken we tijdens een telefonische kennismaking. Gemiddeld bestaat een traject uit 6 gesprekken. Je kunt ook kiezen voor losse gesprekken.

 

Per gesprek: € 70,- (incl. BTW, gemiddeld 1,5 uur)

Traject van 6 sessies: € 375,- (incl BTW)

 

Meer informatie

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of heb je nog vragen? Neem contact met me op, via 06-42966940 of info@evastreehouse.nl